Innovatieve ideeën creëren

​Hoe krijg je ze en hoe werk je ze uit?

Gedegen creatief zijn: geen paradox maar een noodzaak. Niet alleen met veel creativiteit ideeën genereren, maar ook de ideeën gedegen valideren bij klanten en bij de eigen medewerkers.
Validatie positief? Dan snel aan de slag met het implementeren van de innovatie.

Onze workshops

Bij ons geen trainingen in Design Thinking of in de principes van de Lean Startup, wij hebben die principes verwerkt in onze workshops. 

Onze workshops zijn praktisch en leveren direct concrete resultaten op voor jou en je bedrijf.

​Creating innovative ideas

​In de workshop 'Creating innovative ideas' worden ideeën gegenereerd die invulling geven aan de innovatiedoelen van een organisatie.

​Deelnemers maken kennis met diverse ​'ideation' technieken en krijgen een aanpak mee om de 'beste' ideeën te selecteren.

​Validation

​Bij het uitwerken van ideeën is het zaak op een aantal momenten en op een aantal gebieden te toetsen of het eigen enthousiasme gedeeld wordt en terecht is.

​De workshop 'Validation' helpt je op de goede manier te toetsen of je op de goede weg bent.

Boosting value

​In de workshop 'Boosting value' achterhalen we welke waarde nieuwe of bestaande producten of diensten, verbeteringen, innovaties hebben.

En vervolgens zoeken we uit welke waarde we nog kunnen toevoegen om de innovatie of propositie nog aantrekkelijker te maken.

​De Eisenfelt Academy biedt workshops aan die zorgen dat u aan de slag kunt met innovatie en workshops die de verkoop-aanpak ingrijpend verbeteren.