Docenten

Ron Lameij is de oprichter van de Eisenfelt Academy en de docent/trainer voor diverse workshops. Claus Neeleman is docent/trainer/acteur bij een aantal verkoop-gerelateerde workshops.

Afhankelijk van de situatie worden waar nodig andere partners van de John D. Eisenfelt Principle ingezet en wordt samengewerkt met ervaren trainers, acteurs en facilitators.

Ron Lameij

Ron Lameij is partner bij The John D. Eisenfelt Principle en heeft meer dan 30 jaar ervaring als trainer, coach en consultant. In workshops en trainingen streeft Ron een optimale mix na van het presenteren van theorie, het geven van voorbeelden, meteen een oefening uitvoeren en feedback geven en ontvangen.
Zijn ervaringen met innovatietrajecten, start-ups en scale-ups heeft hij vertaald naar een scala van workshops betreffende de innovatiekracht van organisaties, de innovatie van de portfolio van organisaties en het in de markt zetten van nieuwe of vernieuwde producten en diensten.

Ron werkt in de Nederlandse en Engelse taal.

Claus Neeleman

Claus is trainer en trainings-acteur en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring. Hij heeft als senior adviseur gewerkt bij Boertien Training en GITP en is van oorsprong Arbeids- en Organisatiepsycholoog.

Volgens Claus is een training/coaching zinvol als de deelnemers zich bewust worden van de veelheid aan opties (alternatief gedrag) in lastige situaties. ‘Mensen hebben een veelheid aan mogelijkheden, maar vallen vaak terug in voor hun bekend gedrag. De kunst is je bewust te zijn van alle opties, om vervolgens een bewuste keuze te maken voor het meest effectieve gedrag. Hierdoor is je invloed vele malen groter en creëer je in grote mate je eigen omgeving’. In de rol van trainer/coach leert hij zijn klanten hun voordeel op te doen met het toepassen van psychologische modellen, om zodoende meer effectiviteit te sorteren. Zijn credo hierbij is ‘Het gaat niet om de theorie maar om wat je ermee kan doen’. Claus werkt in de Nederlandse en Engelse taal.