​​Aan de slag met innovatie

Hoe pak je dit succesvol aan?

Veel innovatie-initiatieven leveren weinig op. Doelen en aanpak ontbreken. Innovaties kunnen moeilijk binnen de bestaande structuren opgepakt worden. Teams krijgen niet de juiste aansturing en resources.

Onze workshops

Deze workshops zorgen ervoor dat doelen, aanpak en prioriteiten helder worden. Dat commitment en verankering goed geregeld zijn. Dat een goede uitgangspositie gecreëerd wordt.

​​Startup Way of Working

Maak kennis met nieuwe manieren van ontwerpen, ontwikkelen en in de markt zetten.

Ontdek met de workshop 'Startup Way of Working' hoe startups werken en hoe de werkwijze van startups geïntegreerd kan worden in bestaande organisaties.

​​Innovation sparks

Voor de meeste organisaties geldt dat zij aan de slag moeten met wat de klanten volgend jaar gaan verlangen.

Met de workshop 'Innovation Sparks' achterhalen we op welke gebieden klanten en medewerkers vernieuwingen wensen of noodzakelijk achten.

​​​Innovation objectives & approach

Heldere doelen en een duidelijke aanpak zijn bepalend om draagvlak en commitment voor innovatie-initiatieven te krijgen.

Met de workshop 'Innovation objectives & approach' zorgen we er voor dat een stevig startblok en raamwerk voor innovatie vervaardigd wordt.


​De Eisenfelt Academy biedt workshops aan die zorgen dat u aan de slag kunt met innovatie en workshops die de verkoop-aanpak ingrijpend verbeteren.